top of page

Consult

Na verscheidene jaren op de traditionele manier gewerkt te hebben, kies ik de remedies nu intuïtief en ik heb kunnen vaststellen dat de remedies doeltreffender zijn en vlugger werken.  

Door mij af te stemmen op de trilling van de persoon, verkrijg ik informatie die aangeeft wat de ziel echt nodig heeft, en niet wat het mentale (van de patiënt of van mij) denkt nodig te hebben.

Ik nodig je uit om deze nieuwe aanpak uit te testen, en zo het evenwicht te vinden tussen je ziel en je geest, en bijgevolg een betere gezondheid.  

Een consult met mij : eenvoudiger bestaat er niet.

 

Je kan mij bellen of een mail sturen met je naam, voornaam en geboortedatum*, alsook je adres.

Met deze gegevens ga ik me afstemmen op je vibratie, en kan ik je persoonlijke bloemenremedie klaarmaken en je toesturen.

Deze remedie gaat inwerken op de gemoedstoestand en emoties waarmee je momenteel wordt geconfronteerd.

 

Met je persoonlijk flesje krijg je ook de uitleg van de verschillende remedies, met hun werking en de voor jou correcte dosering. De prijs is 40 € inclusief portkosten. Internationale verzending.

 

Je kan ook een online consult aanvragen, de prijs is 50 € voor 45 minuten.

 

Betaalbaar met kredietkaart of paypal. Zie boetiek

* Voeg in de Paypal pagina, je geboortedatum toe in de opmerkingen.

Ik werk met de remedies « Elixirs du Vallespir », welke worden gemaakt in het Canigou massief in de Pyreneeën, Zuid-Frankrijk, volgens de traditionele methode van Dr. Bach.

bottom of page